Metrokappeli on myös Juniorikirkko

JUNIORIKIRKKO eli Metrokappelin lapsi- ja varhaisnuorisotyö pitää sisällään monenlaisia toimintoja.

SUNNUNTAISIN, Juniorikirkko kokoontuu omaan pyhäkouluunsa jumalanpalveluksen aikana klo 11. Ryhmä jaetaan tarpeen mukaan kahteen ikäryhmään. Aivan pienimmille, eli Minikirkkolaisille on näin ollen oma pyhäkoulunsa.

LAUANTAISIN klo 13-15  on Kids’ Lauantai, joka on  alakouluikäisten ja hieman vanhempienkin (7-13 vuotiaiden) yhteinen kerho, jossa pelataan ilmakiekkoa, painitaan sumopainia ja pelataan erilaisia lautapelejä. Pelin ja kilpailujen lomassa on opetustuokio.
Kids’ Lauantai alkaa maaliskuun alussa.

Kids’ Lauantain aikana myös Jippii-laulajat pitävät oman harjoituksensa.ILTAPÄIVÄKERHO TORSTAISIN
eli Kids’ IP on lähialueen alakoululaisten iltapäiväkerho klo 13-16. IP-kerho aloittaa toimintansa maaliskuun alussa.  Kerhossa on mahdollisuus tehdä vaikka läksyt, pelata, leikkiä tai hengailla muuten vain kavereiden kanssa. Kerho tarjoaa välipalan.

KIDS’ ACTION -tapahtumat ovat lasten ja koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa tekemistä riittää kaikille vähänkin leikkimielisille.

KESÄN 2023 LEIREJÄ on kaksi. Kontu Camp – City-leiri järjestetään 5.-7.6. koulujen päättymisen jälkeen. City-leiri on suunattu alakouluikäisille ja varkeille. Tukikohtana toimii Metrokappeli, jossa tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 17. Leiriläiset yöpyvät kodeissaan. Luvassa on monenlaista kivaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Perinteinen kesäleiri 2023 järjestetään Kotkassa, Kaarniemen leirikeskuksessa 27.-29.6.


KOULUVIERAILUT

METROKAPPELI tekee tiivistä yhteistyötä Suomen helluntaiseurakuntien koulupalvelun kanssa. Kouluvierailuista voi sopia suoraan ottamalla yhteyttä Metrokappelin pastoriin:

Heimo Enbuska
050 433 0964
heimo.enbuska@metrokappeli.fi
Helluntaiseurakuntien koulupalvelu