Mukana Se löytyi -mediamissiossa

 
METROKAPPELI on osaltaan mukana valtakunnallisessa Se löytyi -mediamissiossa järjestämällä teematilaisuuksia mm. Kontulassa, Myllypurossa ja Itäkeskuksessa. Missio näkyy ja tapahtuu päivittäin myös Kontulan ostarilla.  

  

TEEMATILAISUUKSIEN lisäksi Se löytyi -mediamission kohtaamispaikka on Kontulan ostarilla K-marketin edessä avoinna ma – pe klo 10 – 18. 

KEITTTOLOUNAS on tarjolla Metrokappelilla joka keskiviikko klo 12 – 13.30.

SUNNUNTAINA 25.9. klo 14-16 
Myllypuron metroaseman tuntumassa ennen Se löytyi -teematilaisuutta tarjoilemme kaikelle kansalle muurinpohjalettuja ja pullakahvit.

SUNNUNTAINA 25.9. klo 16 Se löytyi -teematilaisuus Myllyteatterin/Kulttuurimyllyn tiloissa (Liikuntamyllyn  alakerrassa). – Tanja Närhi, Iso Kirja -opiston opiskelijat, ym.

LAUANTAINA 1.10. klo 10.30 – 15 Naisten kesken  – yhdessä. Teematilaisuus naisille Metrokappelilla. – Sari Essayah, Sirkka-Liisa Kivelä, Tuula Portin, ym. (Lue enemmän täältä.)

LAUANTAINA 1.10. klo 14-17 Itäkeskuksessa Lyypekin aukiolla tarjolla muurinpohjalettuja ja pullakahvit kaikelle kansalle. Tapahtuma toteutetaan yhdessä Lähetysseurakunnan kanssa. 

SUNNUNTAINA 2.10. ”Elvistä ja rukousta” -tilaisuus Metrokappelilla. Pastori Seppo Juntunen yhtyeineen tulkitsee Elviksen hengellisiä ikivihreitä.

SUNNUNTAINA 9.10. Se löytyi -teematilaisuus Metrokappelilla, jossa mukana  Elämä ja valo -romanilähetysyhdistys. – mm. Keijo Baltzar ja musiikkiryhmä.

SUNNUNTAINA 16.10. Se löytyi teematilaisuus Metrokappelilla. – Ilkka Salminen ja Silta-kuoro Turusta.