Visio

Kontulan Metrokappeli on kristillinen seurakunta Itä-Helsinkiä ja sen asukkaita varten. Uskomme, että tehtävämme on palvella alueen ihmisiä elämän eri osa-alueilla. Tiedämme, että alueellamme asuvat kipuilevat erilaisten arjen taakkojen kanssa ja yhteiskuntamme ongelmat ovat läsnä katukuvassamme.
Me haluamme muuttaa aluettamme paremmaksi, koska alue on monelle rakas. Ajatuksenamme on aikaansaada muutos tekemällä.

Oli sitten kyseessä kuntonyrkkeily, toritapahtuma, nuorten Light Club tai keittolounas niin kaiken aikaansaava voima vapaaehtoisen työn takana on elävä usko Jeesuksen Kristukseen omana vapahtajanamme. Me Metrokappelissa uskomme Kristuksen rakkauden kaiken muuttavaan voimaan. Haluamme, että jokainen luoksemme tuleva saisi kokea sen.

Sillä sanotaanhan Raamatussa:

Veljet, mitä hyötyä siitä on, jos joku sanoo uskovansa mutta häneltä puuttuvat teot? Ei kai usko silloin voi pelastaa häntä? Jos veljenne tai sisarenne ovat vailla vaatteita ja jokapäiväistä ravintoa, niin turha teidän on sanoa: ”Menkää rauhassa, pitäkää itsenne lämpimänä ja syökää hyvin”, jos ette anna heille mitä he elääkseen tarvitsevat. Näin on uskonkin laita. Yksinään, ilman tekoja, se on kuollut.
– Jaakob 2:14-17

Comments are closed.