Teetupabussi

teetupaTeetupabussityöstä vastaa Metrokappelin lisäksi Joshua Help ry, jonka tavoitteisiin ja toimintamuotoihin kuuluu oleellisena osana mm. eri elämäntilanteissa olevien henkilöiden kohtaaminen ja katuevankeliointi teetupabussilla yhteistyössä Metrokappeli-seurakunnan kanssa. Vuonna 2019 Joshua Help ry:n bussityö täytti 10 vuotta. Näiden vuosien aikana teetupabussikertoja on ollut noin 100.

Illan aikana bussi on pysäköitynä Kontulan metroaseman läheisyydessä. Bussin ulkopuolella käytössä olevalla rukouspysäkillä on mahdollisuus jättää rukousaiheita kirjallisena tai pyytää esirukousta vapaaehtoisilta työntekijöiltämme. Bussissa ja kadulla käydään monenlaisia keskusteluja.

Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet rukoilla yhdessä ryhmänä nuorten, maahanmuuttajien, eri syistä syrjäytyneiden sekä alkoholi- ja huumeriippuvaisten puolesta ja kertoa heille pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Lisätietoa Teetupabussityöstä saa suoraan Joshua Help ry:ltä sähköpostitse rukous.pysakki@gmail.com. Tähän sähköpostiosoitteeseen voi myös lähettää rukousaiheita Teetupailtoina.

Syksyllä 2020 teetupabussi on Kontulan metroaseman läheisyydessä kerran kuukaudessa perjantaisin noin klo 21.00-00.00:

perjantaina 18.9.

perjantaina 16.10.

perjantaina 13.11. ja

perjantaina 11.12.

Tervetuloa mukaan!

Share

Comments are closed.