Teetupabussi

teetupaTeetupabussityöstä vastaa Metrokappelin lisäksi Joshua Help ry, jonka tavoitteisiin ja toimintamuotoihin kuuluu oleellisena osana mm. eri elämäntilanteissa olevien henkilöiden kohtaaminen ja katuevankeliointi teetupabussilla yhteistyössä Metrokappeli-seurakunnan kanssa. Illan aikana bussi on pysäköitynä Kontulan metroaseman läheisyydessä. Bussin ulkopuolella käytössä olevalla rukouspysäkillä on mahdollisuus jättää rukousaiheita kirjallisena tai pyytää esirukousta vapaaehtoisilta työntekijöiltämme. Bussissa ja kadulla käydään monenlaisia keskusteluja.

Teetupabussi oli paikalla syksyllä 2014 – 2017 mm. Asunnottomien Yö-tapahtumassa, jolloin bussissa on tarjottu Metrokappelin välityksellä leipää vähäosaisille. Vaikka tänä vuonna virallinen Asunnottomien Yö-tapahtuma osuu tiistaille, olemme tutulla paikalla saman viikon perjantaina ja toivomme tapaavamme sinutkin siellä.

Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet rukoilla yhdessä ryhmänä nuorten, maahanmuuttajien, eri syistä syrjäytyneiden sekä alkoholi- ja huumeriippuvaisten puolesta ja kertoa heille pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Lisätietoa Teetupabussityöstä saa suoraan Joshua Help ry:ltä sähköpostitse rukous.pysakki@gmail.com. Tähän sähköpostiosoitteeseen voi myös lähettää rukousaiheita Teetupailtoina.

Keväällä 2018 teetupabussi on Kontulan metroaseman läheisyydessä kerran kuukaudessa perjantaisin noin klo 21.00-00.00:

pe 2.2.2018

pe 2.3.2018

pe 13.4.2018

pe 4.5.2018

Tervetuloa mukaan!

FacebookTwitterGoogle+Share

Comments are closed