Sunnuntain Jumalanpalvelus klo 11

yleissunnuntaiSeurakuntanne Jumalanpalveluksien ”voimakkain osio” ovat sunnuntain klo 11:00 Jumalanpalvelukset. Jumalanpalvelukseen sisältyy musiikkia, jonka tyyli vaihtelee musiikkiväestä riippuen. Saamme yleensä kaikki osallistua mm. laulamalla ylistyslauluja. Jumalanpalveluksen sydän on julistus, eli Raamatun opetus. Opetuksen tarkoituksena on kasvattaa meidän uskoamme Raamatun lupauksien kautta.

Klo 11:30 Lapset lähetetään omaan Jumalanpalvelukseensa, eli pyhäkouluun. Jumalanpalveluksen loppuosassa pidämme yleensä aina esirukouspalvelun, jossa rukoilemme erilaisissa elämäntilanteissa olevien ja sairaiden puolesta.

Joka kuukauden ensimmäisen sunnuntai vietämme ehtoollisjumalanpalvelusta, jossa nautimme ehtoollisen ja tilaisuuden jälkeen on kirkkokahvit. Ehtoollinen on avoin eli se on tarkoitettu kaikille, jotka tunnustavat Jeesuksen Kristuksen herrakseen.

Joka kuukauden kolmas sunnuntai on meillä lähetysjumalanpalvelus, joka on nimensä mukaisesti painottuu lähetystyöhön. Tilaisuuden jälkeen nautimme lähetyslounaan, jonka tuotolla tuemme seurakuntamme lähetystyötä.

Comments are closed.