Pyhäkoulu

Pyhäkoulu toimii sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana, noin klo 11.30 alkaen pääsääntöisesti siihen saakka kun jumalanpalvelus päättyy. Pyhäkoulun toimintakausi mukailee koulujen lukuvuotta. Keväällä 2020 pyhäkoulua on 12.1.-3.5. välisenä aikana. Kokoontumista ei ole talviloman takia sunnuntaina 23.2. eikä pääsiäisenä 12.4.

Vanhemmat/huoltajat ovat tervetulleita yhdessä lapsen kanssa (lapsen iästä riippumatta) pyhäkouluun. Lapsen/lapset voi tuoda pyhäkouluun, vaikkei vanhemmat/huoltajat halua itse osallistua jumalanpalvelukseen. Pyhäkoulussa opettajina ja apuopettajina toimivat tehtävään perehdytetyt ja koulutusta saaneet luotettaviksi todetut seurakunnan jäsenet.

Pyhäkoulussa lapset kuulevat Raamatun kertomuksia, oppivat Jumalan sanasta ja oppivat soveltamaan Raamatun opetuksia omaan elämäänsä. Pyhäkoulussa lapsi kuulee hyvän sanoman Jeesuksesta. Lasten kanssa ja heidän puolestaan rukoillaan pyhäkoulussa. Seurakunnan pyhäkoulu on tarkoitettu tukemaan kristillistä kasvatusta kodeissa, ei korvaamaan sitä. Pyhäkoulussa myös leikitään, pelaillaan, musisoidaan, lauletaan, askarrellaan, maalataan ja piirretään yhdessä.

Pyhäkouluryhmät:

  • Leppäkertut: 3–6-vuotiaat (alle 3-v. huoltajan seurassa)
  • Leijonat: 7–10-vuotiaat
  • Varkit: 11–14-vuotiaat

Varkkien ryhmään ovat tervetulleita myös yli 14-vuotiaat nuoret, jotka haluavat tietää enemmän uskosta, Jumalasta, siitä mitä Raamattu opettaa seurustelusta ja Jumalan ihmisille tarkoittamista lahjoista.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kaikki pyhäkouluryhmät aloittavat yhteisellä musiikkihetkellä ennen omiin ryhmiin siirtymistä.   

Pyhäkoulutyön vetäjänä toimii Anne-Marie Turunen (p. 040 168 4220) yhdessä pyhäkouluopettajien kanssa.

Tervetuloa pyhäkouluun!

 

Comments are closed.