Pyhäkoulu

Pyhäkoulu toimii sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana, noin klo 11.30 alkaen pääsääntöisesti siihen saakka kun jumalanpalvelus päättyy. Pyhäkoulun toimintakausi mukailee koulujen lukuvuotta. Keväällä 2019 pyhäkoulua on 13.1.-19.5. välisenä aikana, paitsi äitienpäivänä 12.5. Syksyn ensimmäinen pyhäkoulu pidetään 18.8.2019.

Vanhemmat/huoltajat ovat tervetulleita yhdessä lapsen kanssa (lapsen iästä riippumatta) pyhäkouluun. Lapsen/lapset voi tuoda pyhäkouluun, vaikkei vanhemmat/huoltajat halua itse osallistua jumalanpalvelukseen. Pyhäkoulussa opettajina ja apuopettajina toimivat tehtävään perehdytetyt ja koulutusta saaneet luotettaviksi todetut seurakunnan jäsenet.

Pyhäkoulussa lapset kuulevat Raamatun kertomuksia, oppivat Jumalan sanasta ja oppivat soveltamaan Raamatun opetuksia omaan elämäänsä. Pyhäkoulussa lapsi kuulee hyvän sanoman Jeesuksesta. Lasten kanssa ja heidän puolestaan rukoillaan pyhäkoulussa. Seurakunnan pyhäkoulu on tarkoitettu tukemaan kristillistä kasvatusta kodeissa, ei korvaamaan sitä. Pyhäkoulussa myös leikitään, pelaillaan, musisoidaan, lauletaan, askarrellaan, maalataan ja piirretään yhdessä.

Pyhäkouluryhmät:

  • Leppäkertut: 3–7-vuotiaat (alle 3-v. huoltajan seurassa)
  • Leijonat: 8–12-vuotiaat

Pyhäkoulutyön vetäjänä toimivat Jaana Juutinen (Leijonat) Ja Anne-Marie Turunen (p. 040 168 4220) (Leppäkertut).

Tervetuloa pyhäkouluun!

 

Comments are closed.