Pyhäkoulu

Hei Metrokappelin lapsi tai nuori !
 
Nyt kun pyhäkoulu on kesätauolla, olemme koonneet sinulle esimerkkejä muutamista linkeistä, joihin voit tutustua kesän aikana.
 
Leppäkertut
TV7 Raamatun opetusta:
TV7 Nasta Raamis https://www.tv7.fi/vod/series/26107/
TV7: Lelulaatikko https://www.tv7.fi/vod/series/23722/
TV7: Come Home Kids: https://www.tv7.fi/vod/series/291/
TV7: Tulinuoli https://www.tv7.fi/vod/player/980/
 
YouTube: Sasu-TeeVee
Lasten Raamattusovellus 
 
Leijonat
Lasten Raamattu-sovellus
 
Puuhaa:
Isä Meidän-rukousristikko : http://31.217.192.161/~lastenmi/wp-content/uploads/2018/06/R_isa_meidan.pdf
Voit tulostaa ja askarrella itsellesi Daavid-lautapelin täältä https://lastenmissio.fi/wp-content/uploads/2019/07/Daavid-lautapeli.pdf
 
Varkit
Youtube: Metrokappelin Youtube-kanava
Saalemin Instagram: @lifehki
Raamatun lukemista
 
Hyvää kesää kaikille, nähdään elokuussa !
 
Toivovat,
Jaana, Annu ja kaikki Metrokappelin pyhäkouluopet

 

Metrokappelin pyhäkoulut

Pyhäkoulu toimii sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana, noin klo 11.30 alkaen pääsääntöisesti siihen saakka kun jumalanpalvelus päättyy. Pyhäkoulun toimintakausi mukailee koulujen lukuvuotta. Keväällä 2020 pyhäkoulua on 12.1.-3.5. välisenä aikana. Kokoontumista ei ole talviloman takia sunnuntaina 23.2. eikä pääsiäisenä 12.4.

Vanhemmat/huoltajat ovat tervetulleita yhdessä lapsen kanssa (lapsen iästä riippumatta) pyhäkouluun. Lapsen/lapset voi tuoda pyhäkouluun, vaikkei vanhemmat/huoltajat halua itse osallistua jumalanpalvelukseen. Pyhäkoulussa opettajina ja apuopettajina toimivat tehtävään perehdytetyt ja koulutusta saaneet luotettaviksi todetut seurakunnan jäsenet.

Pyhäkoulussa lapset kuulevat Raamatun kertomuksia, oppivat Jumalan sanasta ja oppivat soveltamaan Raamatun opetuksia omaan elämäänsä. Pyhäkoulussa lapsi kuulee hyvän sanoman Jeesuksesta. Lasten kanssa ja heidän puolestaan rukoillaan pyhäkoulussa. Seurakunnan pyhäkoulu on tarkoitettu tukemaan kristillistä kasvatusta kodeissa, ei korvaamaan sitä. Pyhäkoulussa myös leikitään, pelaillaan, musisoidaan, lauletaan, askarrellaan, maalataan ja piirretään yhdessä.

Pyhäkouluryhmät:

  • Leppäkertut: 3–6-vuotiaat (alle 3-v. huoltajan seurassa)
  • Leijonat: 7–10-vuotiaat
  • Varkit: 11–14-vuotiaat

Varkkien ryhmään ovat tervetulleita myös yli 14-vuotiaat nuoret, jotka haluavat tietää enemmän uskosta, Jumalasta, siitä mitä Raamattu opettaa seurustelusta ja Jumalan ihmisille tarkoittamista lahjoista.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kaikki pyhäkouluryhmät aloittavat yhteisellä musiikkihetkellä ennen omiin ryhmiin siirtymistä.   

Pyhäkoulutyön vetäjänä toimii Anne-Marie Turunen (p. 040 168 4220) yhdessä pyhäkouluopettajien kanssa.

Tervetuloa pyhäkouluun!

 

Comments are closed.