Kambodža – Lauri ja Leena Saarni

Lauri ja Leena Saarni sekä Vilma, Väinö ja Viljo Kambodžassa.

Lauri ja Leenan Saarnin kuulumisia voitte lukea tästä jouluntoivotus-kirjeestä!

• Olemme olleet lähetystyössä Lapsityön neuvonantajina Kambodžassa, Kaakkois -Aasiassa vuodesta 2015 saakka. Työskentelemme yhteistyössä Fidan ja paikallisen helluntailiikkeen kanssa (Assemblies of God of Cambodia). Lähettäviä seurakuntiamme Suomesta ovat Metrokappelin lisäksi viisi muuta helluntaiseurakuntaa sekä kannatusrinki.
• Halumme on vahvistaa ja tukea helluntailiikkeen lapsityötä koko maan laajuisesti. Teemme työtä yhteistyössä paikallisen lapsityöryhmän kanssa, joka koostuu eri seurakuntien edustajista. Yhdessä suunnittelemme lasten parissa tehtävän työn tulevaisuutta. Helluntaiseurakuntia maassa on satoja ja pastorit sekä lapsityöntekijät tarvitsevat paljon koulutusta ja materiaalia lapsityöhönsä. Työ seurakuntien parissa on tärkeää, sillä maan väestöstä lähes puolet ovat alle 18- vuotiaita. 

Lapsityöntekijöiden koulutus Phnom Penhissä syksyllä 2018.

• Yhteistyössä Fidan Bisnestiimin kanssa olemme kääntämässä Raili Väisäsen ja Mirjam Ylenius-Kuosmasen valmistamaa Great Joy -lapsityömateriaalia paikalliselle khmerin kielelle. Osa kirjoista on jo painettu ja otettu käyttöön eri seurakunnissa.

”Preah Jeesu nang khnom” on khmerin kielinen käännös Great Joy -kirjasarjasta, jota olemme kääntämässä paikallisen helluntailiikkeen kanssa.

Comments are closed.