Askeleet Jumalan luokse

Raamattu ilmoittaa kaikkien ihmisten olevan syntisiä.

Syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon yhteydestä Jumalaan. Ihminen karkotettiin paratiisista.

Ihmisen syntiongelmaan ei ihmisellä itsellään ollut ratkaisua. Tarvittiin jumalallinen ratkaisu ihmisen syntiongelmaan. Johanneksen evankeliumin kolmas luku jae 16 ilmoittaa: ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.”

Jeesus tuli maailmaan sovittaakseen ihmisen synnin ja palauttaakseen kadonneen yhteyden Jumalaan. Uskomalla Jeesukseen ihminen voi saada synnit anteeksi. Tunnustettuaan syntinsä ihminen saa kokea syntien anteeksiannon ja syntyy uudesti ylhäältä, näin Raamattu opettaa.

Jumala haluaa olla yhteydessä ihmiseen. Hän kysyy sinulta tänäänkin: ”Ihminen, missä sinä olet?” Tunnustamalla syntisi Jumalalle seuraa anteeksianto, synnyt uudesti ja saat Pyhän Hengen. Raamattu lupaa, että jokainen, joka tunnustaa syntinsä ja hylkää ne, saa armon.

Armo kasvattaa ihmistä elämään elämää, jota Jumala alun perin on tarkoittanut ihmisen elämään. Pyhää, vanhurskasta ja siveää elämää.

Jos koet tarvitsevasi elämään muutosta ja syntien anteeksiantoa, voit rukoilla: ”Jeesus, kiitos, että kuolit minun syntieni tähden. Kiitos Jeesus, että tunnet minut ja tiedät minun olevan syntinen ihminen. Pyydän, Jeesus, kaikki syntini anteeksi sinulta. Pyydän sinulta Jeesus voimaa uuteen elämään ja pyydän sinua muuttamaan minun elämäni. Kiitos Jeesus, että sinun kauttasi löydän jälleen tien takaisin Jumalan luo.”

Comments are closed.